In vitro sledování metabolismu sójových isoflavonů /

Táto bakalářská práce se věnuje stanovení isoflavonů a kinetice jejich odbourávání v reálném vzorku bachorové tekutiny přežvýkavců. Mezi zkoumané isoflavony patří daidzein, glycitein, genistein a jejich glykosylované formy. Glykosylované formy se ve zkoumaných vzorcích nenacházely. Dále byla sledová...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Leško, Erik Norbert (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/423810/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-13324 3285011451