Optimalizace metody pro stanovení jetelových isoflavonů /
Isoflavony jsou látky rostlinného původu, které se řadí mezi fytoestrogeny. Jedná se o široce zkoumané sekundární metabolity rostlin, především kvůli širokému spektru účinků na lidský organismus. Vyskytují se v sóji a jetelovinách, které jsou běžnou součástí krmiv pro hospodářská zvířata. V této bak...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2017
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/436474/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-14847 | 3285013822 |