Optimalizace metody pro stanovení jetelových isoflavonů /

Isoflavony jsou látky rostlinného původu, které se řadí mezi fytoestrogeny. Jedná se o široce zkoumané sekundární metabolity rostlin, především kvůli širokému spektru účinků na lidský organismus. Vyskytují se v sóji a jetelovinách, které jsou běžnou součástí krmiv pro hospodářská zvířata. V této bak...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kroupa, David (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/436474/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-14847 3285013822