In vitro sledování metabolismu sójových isoflavonů /
Táto bakalářská práce se věnuje stanovení isoflavonů a kinetice jejich odbourávání v reálném vzorku bachorové tekutiny přežvýkavců. Mezi zkoumané isoflavony patří daidzein, glycitein, genistein a jejich glykosylované formy. Glykosylované formy se ve zkoumaných vzorcích nenacházely. Dále byla sledová...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
2016
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/423810/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-13324 | 3285011451 |