Sledování volných a vázaných forem isoflavonů v mléce /

V této bakalářské práci se věnuji fytoestrogenům, konkrétně tedy skupině isoflavonů, což jsou produkty sekundárního metabolismu rostlin vykazující estrogenní aktivitu. Isoflavony mohou mít velký vliv na zdraví člověka díky jejich estrogenním účinkům. Mohou být přijímány rostlinnou i živočišnou strav...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dobrovolná, Pavlína (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/qaelr/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-15190 3285016263