Optimalizace metody pro stanovení isoflavonů a equolu v sýru /

Isoflavony, látky vyskytující se zejména v sóji luštinaté a jeteli lučním, a equol, hlavní metabolit isoflavonu daidzeinu, jsou v posledních letech zkoumány zejména pro jejich blahodárné účinky na lidské zdraví. A to nejen jako hormonální substituční terapie pro léčení příznaků spojených s menopauzo...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Jurasová, Lenka (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/wdpvu/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-16069 3285016269