Stanovení fytoestrogenů v potravinách
Fytoestrogeny jsou rostlinné sloučeniny, vyskytující se v největším množství v sóje a sójových výrobcích, v jeteli, luštěninách, obilninách a ovoci. Jediným zdrojem fytoestrogenů pro živočichy je strava. Po konzumaci a metabolické přeměně vykazují fytoestrogeny v lidském těle estrogenní účinky, a to...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/326311/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-9571 | 3147061135 |