Výroba sýrů /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha :
SNTL,
1960
|
| Vydání: | 2., dopln. vyd. |
| Edice: | Řada potravinářské lit.
|
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Knihovna univerzitního kampusu
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-35462 | 3147R55288 |
Univerzitní centrum Telč
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Měsíční |
Univerzitní centrum Telč | Univerzitní centrum Telč | 637 | 3297001334 |