Výroba sýrů /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
SNTL,
1960
|
Vydání: | 2., dopln. vyd. |
Edice: | Řada potravinářské lit.
|
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Knihovna univerzitního kampusu
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-35462 | 3147R55288 |
Univerzitní centrum Telč
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Univerzitní centrum Telč | 637 | 3297001334 |