|
|
|
|
LEADER |
01962cam a22005291 4500 |
001 |
MUB01000846856 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20220831110238.0 |
008 |
000328s1924 xr cze |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2020-06-08
|
015 |
|
|
|a cnb000579960
|
035 |
|
|
|a (CZ-PrNK)nos190125327b
|
040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c LIA001
|d ABA001
|d JID501
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Laxa, Otakar,
|d 1874-1961
|7 jk01071686
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Sýrařství :
|b popis výroby a úpravy sýra jako potraviny /
|c Otakar Laxa
|
250 |
|
|
|a 2. oprav., dopl. a část. přeprac. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Českosl. podniky tisk. a vydav.,
|c 1924
|
300 |
|
|
|a 539 s. :
|b il., fot. ;
|c 21 cm
|
490 |
1 |
|
|a Zemědělská knihovna ;
|v 3
|
650 |
0 |
7 |
|a mléčné výrobky
|7 ph122920
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářství
|7 ph124430
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a živočišné produkty
|7 ph128043
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a animal products
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a dairy products
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food industry and trade
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
830 |
|
0 |
|a Zemědělská knihovna ;
|v 3
|
CAT |
|
|
|a MARTINU
|b 02
|c 20121207
|l MUB01
|h 1041
|
CAT |
|
|
|a BATCH
|b 00
|c 20130304
|l MUB01
|h 1523
|
CAT |
|
|
|c 20140127
|l MUB01
|h 1921
|
CAT |
|
|
|c 20150703
|l MUB01
|h 1215
|
CAT |
|
|
|a BATCH
|b 00
|c 20151226
|l MUB01
|h 0346
|
CAT |
|
|
|a HANAV
|b 02
|c 20200513
|l MUB01
|h 2240
|
CAT |
|
|
|c 20200608
|l MUB01
|h 1214
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 1002
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 1950
|
CAT |
|
|
|a REPISOVA
|b 02
|c 20220831
|l MUB01
|h 1102
|
SID |
|
|
|a Z39
|b JIB-01-Z
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2020-06-08
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m BOOK
|1 TEL
|a Univerzitní centrum Telč
|3 637
|5 3297001331
|8 20121207
|f 74
|f Měsíční
|r 00000001
|
AVA |
|
|
|a TEL50
|b TEL
|d 637
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|