Technologie čokolády a cukrovinek /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Čopíková, Jana, 1943- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2020
Vydání:2. přepracované a aktualizované vydání
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019045
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019046
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019047
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019048
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019049
Dostupné
Semestrální
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 54.2-ČOPÍ 3285019050