Technologie čokolády a cukrovinek /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2020
|
Vydání: | 2. přepracované a aktualizované vydání |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019045 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019046 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019047 | ||
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019048 | ||
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019049 | ||
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 54.2-ČOPÍ | 3285019050 |