Palmový tuk /

Tato bakalářská práce se zabývá problematikou palmového tuku počínající popsáním palmy olejné a způsobem získávání palmového tuku z plodů palmy olejné. Cílem práce bylo popsat nutriční hodnoty a chemické složení palmového tuku a popsat jeho vlastnosti a účinky na organizmus spolu s přehledem vědecký...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krupková, Michaela (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/435932/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-14767 3147074265