Stanovení obsahu cukrů ve vzorku pomocí 4-kanálového enzymatického biosenzoru /
Náplňou tejto práce bolo teda vytvorenie a optimalizácia 4-kanálového enzýmového bio-senzoru pre stanovenie cukrov vo víne. Boli využité enzýmy glukóza oxidáza, pyranóza oxidáza, invertáza, fruktóza dehydrogenáza a glukóza izomeráza, ktoré spracovávajú zodpo-vedajúce substráty za tvorby produktov vy...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis Manuscript |
Language: | Slovak |
Published: |
2016
|
Subjects: | |
Online Access: | http://is.muni.cz/th/141877/prif_m/ |
For reservations/loans of the physical document, please log in.
Description | Status | Library | Collection | Call Number | Notes | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Available In house loan CLOSED STACKS |
Campus Library | KUK - reposit | PřF-K-13612 | 3285011470 |