Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení sacharidů ve víně

Víno je alkoholický nápoj, který vzniká procesem fermentace. Skládá se z vody, alkoholů a řady dalších látek, z nichž pro tuto práci nejpodstatnější jsou sacharidy. Sacharidy jsou důležitým ukazatelem kvality vína. Jejich detekce se provádí tradičními nebo fyzikálně-chemickými metodami. Předmětem in...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Petulová, Eliška (Autor práce)
Další autoři: Žeravík, Jiří (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/222932/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2010-K-7786 3285003208