Sledování stability mikrobiomu v bioreaktoru /
Stabilita mikrobiómu v bachore prežúvavcov je kľúčovou podmienkou pre správne trávenie a spracovávanie prijatej potravy. Potrava v bachore je trávená mechanicky a chemicky. Behom trávenia majú významnejšiu úlohu chemické enzýmy, produkované mikroorganizmami. Mikrobióm tvoria najmä baktérie, ale aj n...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/431028/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-13323 | 3285011450 |