Sledování stability mikrobiomu v bioreaktoru /

Stabilita mikrobiómu v bachore prežúvavcov je kľúčovou podmienkou pre správne trávenie a spracovávanie prijatej potravy. Potrava v bachore je trávená mechanicky a chemicky. Behom trávenia majú významnejšiu úlohu chemické enzýmy, produkované mikroorganizmami. Mikrobióm tvoria najmä baktérie, ale aj n...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Marciová, Lenka (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2016
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/431028/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-13323 3285011450