In-vitro sledování adaptace ruminální mikroflóry v závosloti na krmivu /
Bachor skotu je největší částí předžaludku a díky tomu dokáže pojmout velké množství krmiva. Potrava se v bachoru tráví ihned a to dvěma způsobyX-Xmechanicky a chemicky. Větší význam má chemické mikrobiální trávení. Na tomto trávení se podílí z největší části bakterie, poté nálevníci a anaerobní bac...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2015
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/376116/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-10771 | 3285008175 |