In-vitro sledování adaptace ruminální mikroflóry v závosloti na krmivu /

Bachor skotu je největší částí předžaludku a díky tomu dokáže pojmout velké množství krmiva. Potrava se v bachoru tráví ihned a to dvěma způsobyX-Xmechanicky a chemicky. Větší význam má chemické mikrobiální trávení. Na tomto trávení se podílí z největší části bakterie, poté nálevníci a anaerobní bac...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaškůjová, Marie (Autor práce)
Další autoři: Lochman, Jan, 1979- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/376116/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-10771 3285008175