Polyfázová taxonomie technologicky významných kvasinek /
Předložená dizertační práce je koncipována jako soubor komentovaných publikací věnujících se pivovarským kvasinkám, a to jak tradičním Saccharomyces cerevisiae a S. pastorianus, tak v menší míře i netradičním kvasinkám non-Saccharomyces. Z fyziologických vlastností byla podrobně studována flokulace...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2016
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/223187/prif_d/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-13064 | 3285010544 |