Stanovení fyziologických a genetických aspektů flokulace průmyslových kmenů kvasinek

Flokulace je reverzibilní schopnost kvasinek tvořit větší celky a následně se rychle usazovat nebo stoupat na povrch média. Objevuje se spontánně na konci kvašení, usnadňuje účinně odstraňovat buňky z fermentačního média a ulehčuje tak downstream procesy při zisku produktu. Je tedy ekonomicky důleži...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ćmielová, Jana (Autor práce)
Další autoři: Němec, Miroslav, 1942- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2011
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/223187/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-12871 3145352311