Stanovení fyziologických a genetických aspektů flokulace průmyslových kmenů kvasinek
Flokulace je reverzibilní schopnost kvasinek tvořit větší celky a následně se rychle usazovat nebo stoupat na povrch média. Objevuje se spontánně na konci kvašení, usnadňuje účinně odstraňovat buňky z fermentačního média a ulehčuje tak downstream procesy při zisku produktu. Je tedy ekonomicky důleži...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2011
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/223187/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-12871 | 3145352311 |