Studium vazebných vlastností lektinů pomocí aglutinace buněk /

Lektiny jsou proteiny, které specificky a reverzibilně vážou sacharidy a jsou schopny aglutinace buněk. Mají významnou úlohu v adhezivních a rozpoznávacích procesech. Jedná se o proteiny bez enzymové aktivity a všudypřítomné v přírodě. Cílem této práce je testování metody pro detekci zkoumaných mann...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bačová, Iveta (Autor práce)
Další autoři: Wimmerová, Michaela, 1968- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/409111/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-10810 3285008214