Studium vazebných vlastností lektinů pomocí aglutinace buněk /
Lektiny jsou proteiny, které specificky a reverzibilně vážou sacharidy a jsou schopny aglutinace buněk. Mají významnou úlohu v adhezivních a rozpoznávacích procesech. Jedná se o proteiny bez enzymové aktivity a všudypřítomné v přírodě. Cílem této práce je testování metody pro detekci zkoumaných mann...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/409111/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-10810 | 3285008214 |