Charakteristika kvasinek rodu Saccharomyces využívaných v technologiích /

Kvasinky se využívají v procesech výroby různých kvašených nápojů a jídel po několik tisíc let. V současnosti je většina průmyslově využívaných kvasinek taxonomicky řazena do rodu Saccharomyces. Mnohé z těchto kvasinek mají hybridní původ a jejich vlastnosti se vzájemně mírně liší. Tato diplomová pr...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krescanková, Katarína (Autor práce)
Další autoři: Matoulková, Dagmar, 1980- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/376098/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-9930 3285008445