Equol a funkční potraviny /
Tato práce se věnuje equolu, u kterého mnohé studie prokázaly pozitivní vliv na lidské zdraví. Vzniká v živých organismech působením střevních bakterií z jeho prekurzoru daidzeinu, což je fytoestrogenní látka, která se vyskytuje především v sóji luštinné. Protože na rozdíl od přežvýkavců je pouze čá...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2015
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/409267/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-10902 | 3285008227 |