Funkční potraviny
Anotace ZÍMA, P. Funkční potraviny. Brno : FSpS MU, 2007. 42 s. Práce je zdrojem informací o funkčních potravinách a jejich aktivních složkách. Podrobně jsou popsány jejich klinické účinky a možnosti využití jako moderní potraviny.
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/142779/fsps_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | FSpS-K-7014 | 4303009238 |