Luštěniny - nutriční a zdravotní aspekty /
Tato práce se zabývá složením luštěnin, co se týká živin i nenutritivních látek, změnami ve složení v důsledku různých úprav, prospěšnými účinky luštěnin a látek v nich obsažených na lidské zdraví i potenciálními zdravotními riziky. Cílem práce bylo zjistit úroveň znalostí ve jmenovaných oblastech....
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2012
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/259109/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17204 | 3147084777 |