Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Food microbiology :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food microbiology : fundamentals and frontiers /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Doyle, Michael P., 1949-
(Editor)
,
Beuchat, Larry R., 1943-
(Editor)
,
Montville, Thomas J.
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Washington :
ASM Press,
2001.
Vydání:
2nd ed.
Témata:
sborníky
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xvi, 872 s. : il.
ISBN:
1-55581-208-2
Podobné jednotky
Fundamental food microbiology /
Autor: Ray, Bibek, 1935-
Vydáno: (2000)
Food microbiology /
Autor: Adams, M. R., a další
Vydáno: (2016)
Food microbiology /
Autor: Adams, Martin M., a další
Vydáno: (2008)
Developments in food microbiology.
Autor: Robinson, R. K.
Vydáno: (1988)
Basic food microbiology /
Autor: Banwart, George J., 1926-
Vydáno: (1981)
×
Načítá se...