Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Food microbiology :
Jednotky
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Food microbiology : an introduction /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Matthews, Karl R.
(Autor)
,
Kniel, Kalmia E.
(Autor)
,
Critzer, Faith J.
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Washington, DC :
ASM Press,
[2025]
Vydání:
Fifth edition
Témata:
potravinářská mikrobiologie
Food Microbiology
učebnice vysokých škol
textbooks (higher)
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Knihovny MUNI nemají přístupné knihovní jednotky.
Popis
Stav
Knihovna
Sbírka
Signatura
Poznámky
Čárový kód
Podobné jednotky
Food microbiology : fundamentals and frontiers /
Vydáno: (2001)
Fundamental food microbiology /
Autor: Ray, Bibek, 1935-
Vydáno: (2000)
Predictive microbiology in foods /
Autor: Pérez Rodríguez, Fernando, a další
Vydáno: (2013)
Modeling in food microbiology : from predictive microbiology to exposure assessment /
Vydáno: (2016)
Culture media for food microbiology /
Vydáno: (1995)
×
Načítá se...