Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Dziedzictwo kulinarne Śląska :...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Dziedzictwo kulinarne Śląska : w nowych kontekstach interpretacyjnych /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři:
Przymuszała, Lidia
(Editor)
,
Świtała-Trybek, Dorota
(Editor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Polština
Vydáno:
Opole :
Uniwersytet Opolski,
2021
Vydání:
Wydanie I.
Témata:
18.-20. století
stravovací zvyky
>
Polsko
>
18.-20. století
stravování
>
Polsko
>
18.-20. století
dějiny gastronomie
>
Polsko
>
18.-20. století
food habits
>
Poland
>
18th-20th centuries
catering
>
Poland
>
18th-20th centuries
history of gastronomy
>
Poland
>
18th-20th centuries
Slezsko (Polsko)
Silesia (Poland)
sborníky
studie
papers of several authors
studies
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
310 stran : ilustrace
ISBN:
978-83-7395-915-6
Podobné jednotky
Kulinární dědictví Čech, Moravy a Slezska : tematická výběrová encyklopedie /
Vydáno: (2022)
Kulinářské dědictví : kuchařka /
Autor: Eckl, Petr, 1977-, a další
Vydáno: (2023)
Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska /
Autor: Przymuszała, Lidia, a další
Vydáno: (2021)
Gnadenfeld : eine Herrnhuter Siedlung in Oberschlesien /
Autor: Kessler-Lehmann, Margrit, 1933-
Vydáno: (2009)
Początki polskiej etnologii i antropologii kulturowej : (od końca XVIII wieku do roku 1918) /
Autor: Jasiewicz, Zbigniew, 1934-
Vydáno: (2011)
×
Načítá se...