Food and indoor fungi /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , , , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
Utrecht :
Westerdijk Fungal Biodiversity Institute,
2019
|
Vydání: | Second edition |
Edice: | Westerdijk Laboratory Manual Series,
2 |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019227 | ||
Měsíční do 2024-05-22 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019228 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019229 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019230 | ||
Semestrální do 2024-05-16 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019242 | ||
Semestrální do 2024-05-22 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019243 |