Food and indoor fungi /
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , , , , |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
Utrecht :
Westerdijk Fungal Biodiversity Institute,
2019
|
| Vydání: | Second edition |
| Edice: | Westerdijk Laboratory Manual Series,
2 |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019227 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019228 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019229 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019230 | ||
|
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019242 | ||
|
Dostupné Semestrální |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 582.1-SAMS | 3285019243 |