Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Korbelářová, Irena, 1963- (Editor), Dluhošová, Radmila, 1962- (Autor), Sobotková, Jitka, 1981- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Němčina
Vydáno: Opava : Slezská univerzita, 2020
Vydání:Vydání první
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.

Filozofická fakulta – katedry a ústavy

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Mimo UK
Filozofická fakulta – katedry a ústavy evrop. etnologie 2572208374

Pedagogická fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční SKLAD
Pedagogická fakulta ÚK - depozitář DI-7553 3201108958