Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , , |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština Němčina |
| Vydáno: |
Opava :
Slezská univerzita,
2020
|
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Filozofická fakulta – katedry a ústavy
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Mimo UK |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy | evrop. etnologie | 2572208374 |
Pedagogická fakulta
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Měsíční SKLAD |
Pedagogická fakulta | ÚK - depozitář | DI-7553 | 3201108958 |