|
|
|
|
LEADER |
01868ntm a22004577i 4500 |
001 |
MUB01006473197 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20201103091658.0 |
008 |
201103s2005 xr ||||| |||||||||||cze d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-01-11
|
040 |
|
|
|a BOD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 634.5.076
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Poslušná, Kamila
|* [absolvent LF MU]
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Skořápkové ovoce a jeho význam ve výživě člověka /
|c Kamila Poslušná
|
264 |
|
0 |
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 63 listů, 13 nečíslovaných listů přílohy
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Vedoucí práce: Halina Matějová
|
502 |
|
|
|a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykovs univerzita, Lékařská fakulta, 2005
|
650 |
0 |
7 |
|a skořápkaté ovoce
|7 ph174598
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a human nutrition
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a nut fruits
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a bakalářské práce
|7 fd132403
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a bachelor's theses
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Matějová, Halina,
|d 1954-
|7 mzk2006363657
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Masarykova univerzita.
|b Lékařská fakulta
|7 kn20010709277
|4 dgg
|
CAT |
|
|
|a GREGROVA
|b 02
|c 20201103
|l MUB01
|h 0916
|
CAT |
|
|
|c 20210111
|l MUB01
|h 1220
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 1038
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 2024
|
CAT |
|
|
|a BATCH
|b 00
|c 20210724
|l MUB01
|h 1320
|
CAT |
|
|
|a PTICHAX
|b 02
|c 20211029
|l MUB01
|h 1013
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2021-01-11
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m VYSPR
|1 KUK
|a Knihovna univ. kampusu
|2 SKLAD
|b KUK - sklad
|3 LF-K-16976
|6 3147083827
|5 3147083827
|8 20201103
|f 71
|f Prezenční SKLAD
|r 20201103
|s převod
|
AVA |
|
|
|a MED50
|b KUK
|c KUK - sklad
|d LF-K-16976
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|j SKLAD
|