Význam ovoce v lidské výživě
Ovoce je důležitou součástí výživy člověka, obsahuje řadu protektivních látek, které se uplatňují v prevenci kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a dalších neinfekčních chorob. V textu jsou charakterizovány některé protektivní látky ( karotenoidy, vláknina, vitamin C a polyfenoly).Především jsou...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2006
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101235/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10685 | 3147064813 |