Význam ovoce v lidské výživě

Ovoce je důležitou součástí výživy člověka, obsahuje řadu protektivních látek, které se uplatňují v prevenci kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny a dalších neinfekčních chorob. V textu jsou charakterizovány některé protektivní látky ( karotenoidy, vláknina, vitamin C a polyfenoly).Především jsou...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Motáčková, Marie (Autor práce)
Další autoři: Bulková, Věra (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2006
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101235/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10685 3147064813