Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy /
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy. Teoretická část se zmiňuje nejprve o významných obsahových látkách skořápkových plodů a pozitivním vlivu konzumace skořápkových plodů na zdraví člověka. Dále se zabývá kontaminací skořápkových plodů mikroorg...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/ieijl/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16450 | 3147079930 |