Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Skořápkové ovoce a jeho význam...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Skořápkové ovoce a jeho význam ve výživě člověka /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Poslušná, Kamila
(Autor práce)
Další autoři:
Matějová, Halina, 1954-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2005
Témata:
skořápkaté ovoce
výživa člověka
human nutrition
nut fruits
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Halina Matějová
Fyzický popis:
63 listů, 13 nečíslovaných listů přílohy
Podobné jednotky
Význam ovoce v lidské výživě
Autor: Motáčková, Marie
Vydáno: (2006)
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy /
Autor: Baťová, Veronika
Vydáno: (2018)
Skořápkové plody ve stravě mladé generace /
Autor: Přichystalová, Zuzana
Vydáno: (2016)
Ovoce a zelenina a výživa seniorů /
Autor: Vorlíčková, Markéta
Vydáno: (2017)
Ovoce a zelenina jako lék : strava, která léčí /
Autor: Oberbeil, Klaus, a další
Vydáno: (2001)
×
Načítá se...