Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Racionalizace sanitace v potra...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Racionalizace sanitace v potravinářském závodě Trumf International s.r.o. /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Navrátilová, Kristýna
(Autor práce)
Další autoři:
Mikisek, Miroslav
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2002
Témata:
hygiena potravin
koření
potravinářský průmysl
systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
food hygiene
spices
Food Industry
Hazard Analysis and Critical Control Points
diplomové práce
master's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Miroslav Mikisek
Fyzický popis:
127 listů
Podobné jednotky
Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /
Autor: Voldřich, Michal, 1962-2013
Vydáno: (2000)
Hodnocení hygienické úrovně stravování v menzách MU pomocí mikrobiologických stěrů /
Autor: Mizerová, Vladislava
Vydáno: (2000)
Aplikace systému kritických bodů do nemocničního stravování
Autor: Peřina, Aleš, 1973-
Vydáno: (2004)
Hygiena nemocničního stravování /
Autor: Prknová, Lenka
Vydáno: (2000)
Epidemiologické aspekty stravování pacientů v lůžkových zdravotnických zařízeních /
Autor: Preislerová, Jana
Vydáno: (1999)
×
Načítá se...