Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Praha :
ÚZPI-Ústav zemědělských a potravinářských informací,
2000
|
| Vydání: | 1. vyd. |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dlouhodobá do 2030-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147R55834 | |||
|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 636.09-VOLD | 3147012751 |