Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu /

Bakalárska práca sa zaoberá problematikou perorálnych nutričných doplnkov vo forme sippingu a možnosťami ich použitia pri zvyšovaní nutričnej hodnoty pokrmov. Prvá kapitola teoretickej časti je venovaná všeobecným informáciám o prípravkoch pre sipping s dôrazom na ich rozdelenie do skupín na základe...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Orlovská, Katarína (Autor práce), Kapounová, Zlata (Autor)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2019
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/ltty2/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16849 3147082375