Hygienické aspekty dietetických potravín na osobitné lekárske účely /

Táto diplomová práca popisuje problematiku dietetických potravín na osobitné lekárske účely. Teoretická časť je venovaná vymedzeniu jednotlivých pojmov súvisiacich s touto kategóriou potravín s dôrazom na odlišovanie od iných kategórií rôznych výrobkov. Ďalej je popísané zloženie dietetických potrav...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Ferenčuhová, Petra (Autor práce)
Další autoři: Peřina, Aleš, 1973- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/ht4v0/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16473 3147079973