Hygienické aspekty dietetických potravín na osobitné lekárske účely /
Táto diplomová práca popisuje problematiku dietetických potravín na osobitné lekárske účely. Teoretická časť je venovaná vymedzeniu jednotlivých pojmov súvisiacich s touto kategóriou potravín s dôrazom na odlišovanie od iných kategórií rôznych výrobkov. Ďalej je popísané zloženie dietetických potrav...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
2018
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/ht4v0/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16473 | 3147079973 |