Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu /
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou perorálnych nutričných doplnkov vo forme sippingu a možnosťami ich použitia pri zvyšovaní nutričnej hodnoty pokrmov. Prvá kapitola teoretickej časti je venovaná všeobecným informáciám o prípravkoch pre sipping s dôrazom na ich rozdelenie do skupín na základe...
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , |
|---|---|
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
2019
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/ltty2/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16849 | 3147082375 |