The role of dietary lipids in colon cancer development /
Kolorektální karcinom může být významně ovlivněn dietetickými faktory, zvláště specifickými mastnými kyselinami, které jsou důležitými modulátory různých fyziologických funkcí a významně přispívají k udržení homeostázy střevního epitelu. Butyrát, mastná kyselina s krátkým řetězcem vznikající ferment...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Angličtina |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/lrtai/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-16148 | 3285016816 |