The role of dietary lipids in colon cancer development /

Kolorektální karcinom může být významně ovlivněn dietetickými faktory, zvláště specifickými mastnými kyselinami, které jsou důležitými modulátory různých fyziologických funkcí a významně přispívají k udržení homeostázy střevního epitelu. Butyrát, mastná kyselina s krátkým řetězcem vznikající ferment...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tylichová, Zuzana (Autor práce)
Další autoři: Hofmanová, Jiřina, 1950- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Angličtina
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/lrtai/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-16148 3285016816