Sůl v technologii přípravy pokrmů /
Tato diplomová práce se zabývá solí v technologii přípravy pokrmů. Teoretická část popisuje základní vlastnosti soli, její úlohu v lidském organismu, důsledky jejího nadbytku a nedostatku a také vliv dlouhodobého a nadměrného přívodu soli na lidské zdraví. Poslední část této části shrnuje strategie...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/a5dec/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16481 | 3147079981 |