Sůl v technologii přípravy pokrmů /

Tato diplomová práce se zabývá solí v technologii přípravy pokrmů. Teoretická část popisuje základní vlastnosti soli, její úlohu v lidském organismu, důsledky jejího nadbytku a nedostatku a také vliv dlouhodobého a nadměrného přívodu soli na lidské zdraví. Poslední část této části shrnuje strategie...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Martiník, Filip (Autor práce)
Další autoři: Zvěřina, Ondřej (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/a5dec/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16481 3147079981