Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu /
Uloženo v:
Další autoři: | , , , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština Slovenština |
Vydáno: |
Pardubice :
Univerzita Pardubice,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Filozofická fakulta
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Filozofická fakulta | volný výběr | 64-KRAJ1-2 | 2571713744 |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Mimo UK |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy | evrop. etnologie | 2-4255/2 | 2572008722 |
Filozofická fakulta – historický ústav
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Filozofická fakulta – historický ústav | historický ústav | 6.4-KRAJ-1.2 | 2571714820 |