Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí /
Uloženo v:
| Další autoři: | , , , |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština Slovenština |
| Vydáno: |
Pardubice :
Univerzita Pardubice,
2016
|
| Vydání: | Vydání první |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Filozofická fakulta
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Měsíční |
Filozofická fakulta | volný výběr | 64-KRAJ1-1 | 2571713743 |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Mimo UK |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy | evrop. etnologie | 2-4255/1 | 2572008712 |
Filozofická fakulta – historický ústav
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Měsíční |
Filozofická fakulta – historický ústav | historický ústav | 6.4-KRAJ-1.1 | 2571700896 |