Ovoce a zelenina a výživa seniorů /

V období stárnutí bývá výživa velmi často nedostatečná či nevhodná svou skladbou. Vyvážená, pestrá a plnohodnotná výživa pozitivně ovlivňuje zejména kvalitu života. Optimální nutriční stav podporuje adaptibilitu jedince, která je často v seniorském věku snížená, dále má vliv na lepší tělesnou i duše...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vorlíčková, Markéta (Autor práce)
Další autoři: Suchodolová, Veronika, 1982- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/436235/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-14787 3147074285