Zelenina v zahradě - v obchodě - v kuchyni /

Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biologickou hodnotu. Popisem jakostních tříd slouží obchodu i kontrolorům prodeje, jak...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Klimentová, Maryna, 1905-1987 (Autor), Štampach, Svatopluk (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Práce, 1959
Vydání:1. vydání
Edice:Knižnice domácího hospodaření ; svazek 15
Témata:
Popis
Shrnutí:Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biologickou hodnotu. Popisem jakostních tříd slouží obchodu i kontrolorům prodeje, jakosti a ceny zeleniny.
Fyzický popis:179 stran : černobílé ilustrace