Zelenina v zahradě - v obchodě - v kuchyni /
Abecední přehled různých druhů zeleniny s pestrým výběrem receptů kuchyňské přípravy. Kniha propaguje zeleninu jako důležitou složku výživy lidu a proto klade důraz na správnou přípravu, která co nejméně poškozuje biologickou hodnotu. Popisem jakostních tříd slouží obchodu i kontrolorům prodeje, jak...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Praha :
Práce,
1959
|
Vydání: | 1. vydání |
Edice: | Knižnice domácího hospodaření ;
svazek 15 |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Knihovna univerzitního kampusu
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-35463 | 3147R55289 |
Přírodovědecká fakulta
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Mimo UK |
Přírodovědecká fakulta | botan. zahrada | 3145163749 |