Beta-glukany a determinanty kardiovaskulárních onemocnění /

Tato práce se zabývá beta-glukany a jejich účinky na zdravotní stav spotřebitele. Beta-glukany se vyskytují hlavně v ječmeni a ovsu a řadí se mezi potravní vlákninu, která je významnou složkou stravy. Beta-glukany v posledních letech nabývají čím dál víc na významu pro svůj nutriční i zdravotní pote...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Koloničná, Jana (Autor práce)
Další autoři: Prosecký, Robert (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/381597/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17399 3147087212