Beta-glukany a determinanty kardiovaskulárních onemocnění /
Tato práce se zabývá beta-glukany a jejich účinky na zdravotní stav spotřebitele. Beta-glukany se vyskytují hlavně v ječmeni a ovsu a řadí se mezi potravní vlákninu, která je významnou složkou stravy. Beta-glukany v posledních letech nabývají čím dál víc na významu pro svůj nutriční i zdravotní pote...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2015
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/381597/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17399 | 3147087212 |