Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporativní autor: | |
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Brno :
Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dlouhodobá do 2030-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147063019 | |||
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME |
Zůstává v knihovně |
3147063173 | |
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME | 3147063174 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME | 3147063175 |