Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kameník, Josef (Autor)
Korporativní autor: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3147063019
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KAME Zůstává v knihovně
3147063173
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KAME 3147063174
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-KAME 3147063175