Maso jako potravina : produkce, složení a vlastnosti masa /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Korporativní autor: | |
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
Brno :
Veterinární a farmaceutická univerzita : Časopis Maso,
2014
|
| Vydání: | Vyd. 1. |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dlouhodobá do 2030-07-01 |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - dlouhodobé | 3147063019 | |||
|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME |
Zůstává v knihovně |
3147063173 | |
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME | 3147063174 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-KAME | 3147063175 |