Rizika konzumace potravin z pohledu výskytu protozoárních parazitů

Parazitární nákazy alimentárního původu způsobené eukaryotickými organismy z říše Protozoa jsou kosmopolitně rozšířené, ale největší prevalence je zaznamenávána zejména v rozvojových zemích. Nejčastěji vyskytující se jednobuněční parazité v potravinách jsou především Giardia intestinalis, Cryptospor...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kubínová, Denisa (Autor práce)
Další autoři: Slaný, Michal (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/394140/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-12283 3285009583