Výskyt Bacillus cereus v potravinách
Bakterie Bacillus cereus se vyskytuje hlavně v prostředí, ale zároveň je to významný kontaminant potravin a může způsobovat alimentární onemocnění. Práce je zaměřena na problematiku B. cereus a jeho výskyt v potravinách, zejména mléčných výrobcích. Uvedena je také problematika faktorů virulence, zej...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/394375/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-13431 | 3285011832 |